Protez Saçın Fiyatı Ne Kadardır?

Protez Saçın Fiyatları Ne Kadardır Sorusunu Anlatan Blok Yazısı Görseli

Saç dökülmesi ve kellik sorunları günümüzde oldukça büyük bir problem. Genetik olarak da kendini gösteren saç dökülmesini durdurmak bazı zamanlarda neredeyse hiç mümkün olmuyor. Durum böyle olunca başka çözümler devreye giriyor. Protez saç da bu çözümlerden bir tanesi. Protez saç geçici bir çözüm sunsa da doğallığı ve kalitesi ile birçok kişinin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Kalitesine ve markasına göre protez saçın fiyatı da değişiklik gösteriyor.

Protez saçlar şu sıralar oldukça popüler. Cerrahi bir işlem gerektirmeyen ve kişiye özel olarak uygulanan protezler birçok kişinin ilk tercihleri arasında yerini aldı bile. Protezlerin doğal görünümleri ve bakımlarının kolay olması da birçok kullanıcı için oldukça olumlu. Protez saç bakımlarını evde rahatlıkla yapmanız mümkün. Yapacağınız bu bakımlar hem protezinizin doğal görünümünü korumasını sağlayacak hem de kullanım ömrünü arttıracaktır.

Protez Saç Bakımı Nasıl Yapılır?

Protez saç kullananların ya da kullanmayı düşünenlerin ortak olarak merak ettiği konulardan biri de protez saçın bakımının nasıl yapılacağı. Yapılacak olan bakımlar ile protez saçın fiyatı da kullanım süresini karşılamış oluyor. Bu bakımlar birçok kişinin gözünü korkutsa da aslında yapması oldukça basit. Protez bakımında yapacağınız ilk aşama ön kısmındaki tülün altından solvent sıkarak bantları sökmeye başlamak. Ön kısmını söktükten sonra orta kısmındaki bantlar için protezin saçlı kısmından solvent sıkıp protezi çıkarabilirsiniz.

Çıkarma işlemini tamamladıktan sonra kalan bant kalıntılarını solvent ve pamuk yardımıyla temizleyebilirsiniz. Bundan sonra yapacağınız işlem ise yeni protez bantlarını yerleştirerek protezinizi yeniden takmaktır. Protez bantlarını önce protez üzerine yapıştırdıktan sonra koruma bantlarını kaldırarak saç derinize yerleştirebilirsiniz. Bunu yaparken saç derinizin temiz ve kuru olmasına özen göstermeniz gerekir.

Bakım süreci protez saçın ömrünü uzatmak isteyenler için oldukça gereklidir. Protez saç ömrü düzenli olarak yapacağınız bu bakımlardan direkt olarak etkilenir. Bu nedenle ortalama 2 haftada bir protez saç bakımınızı yapmanız gerekir. Bu bakımlar ve kalite ile beraber protez saçın fiyatı kullanım ömrünü karşılayacaktır.

Protez Saç Fiyatları

Protez saçın fiyatı hem kalite hem de marka gibi birçok duruma göre değişiklik gösterir. Bu fiyatlar için ortalama 2500 TL ile 6000 TL arasında değişiklik gösterdiğini söyleyebiliriz. Web sitemiz içerisinde de birçok bütçeye ve birçok ihtiyaca uygun protez saç modelleri bulunmaktadır. Protez saçın fiyatı da her bütçe için uygunluk göstermektedir.

Web sitemizde protez saçların yanında protez saç bakım ürünleri de bulunmaktadır. Bu ürünler ile protez saçınızın bakımını yaparak uzun yıllar protezinizi kullanmanız mümkündür. Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz. Bizi Facebook sayfamızdan takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.